Van ontwerp tot verhuis,
wij zorgen ervoor

Vraag offerte aan terug naar boven
Hires Karolien Lafaut2021 WAL2735

Jij geeft de richting aan,
wij doen de rest

Is het niet mooi wanneer een interieur perfect de persoon weerspiegelt die erin leeft? Dat is waar wij steeds naar streven. Om dat stukje ‘you’ mee te nemen in ons ontwerp, luisteren we eerst graag naar wat jij mooi én praktisch vindt. Eén van onze interieurarchitecten, vanaf dan jouw vaste contactpersoon, nodigt je uit voor een babbel over jouw voorkeuren betreffende materialen, kleuren en functionele voorzieningen.

Interiors by Karolien - Werkwijze - Moodboard

Perfection is a process

Na het intakegesprek ontvang je een moodboard en een offertevoorstel om jouw interieur geheel in te richten. Do we have a go? Dan tekenen we de details verder uit en verfijnen we het ontwerp tot je helemaal tevreden bent. Revisierondes blijven mogelijk, ook na bevestiging van de eerste offerte. Het gaat tenslotte om jouw ideale thuis!

DSC 2646

Jouw droominterieur
van ontwerp tot plaatsing

Eens het ontwerp op punt staat, gaan we over tot uitvoering. We ontfermen ons over de volledige plaatsing van elk project. Van vloeren over schilderwerken tot maatmeubilair en decoratie: bij Interiors by Karolien mag je telkens uitgaan van een compleet verhaal en 100% ontzorging.

Jouw interieur laten inrichten?
Picture interior

Een interieur volledig
op jouw maat?

Je krijgt standaard de keuze uit drie woonstijlen die onze interieurarchitecten als leidraad voor hun ontwerp en styling kunnen hanteren. Heb je een andere stijl of specifieke woonwensen in gedachten? Wij laten onze creativiteit met plezier los op een interieur op maat. Neem gerust contact op voor een vrijblijvende babbel!

Waarom werken met Interiors by Karolien?

 • Volledige ontzorging
  Wij nemen jouw interieur van A tot Z in handen. Van ontwerp tot inrichting reken je op onze expertise en mankracht om van jouw woonst een gezellige thuis te maken. Geef ons carte blanche en we verrassen je graag.
 • Stijlbepaling zonder keuzestress
  Dankzij een doelgericht voortraject waarbij we jouw gewenste stijl bepalen, kunnen we vlot aan de slag met de selectie van alle meubilair en materialen. Geen keuzestress, all you have to do is say no or yes!
 • Betaalbare kwaliteit
  We stemmen onze keuzes af op jouw budget en behoeften. Onze interieurarchitecten zijn pro's in het vinden van betaalbare doch kwaliteits- én klassevolle items die je interieur instant dat tikkeltje extra geven.
 • Praktisch comfort
  Voor ons is een inrichting pas geslaagd als esthetiek en comfort in evenwicht zijn. Onze interieurarchitecten houden daarom rekening met jouw levenswijze en integreren alle praktische noden in het ontwerp.
 • Afwerking tot in de puntjes
  Bij oplevering is jouw interieur klaar om in te leven. Muren geschilderd, kaders omhoog, bloemen op tafel, gordijnen keurig opgehangen: we missen geen enkel detail!

3 tijdloze woonstijlen,
voor ieder wat wils

Ter inspiratie voor jouw interieurproject selecteerden we drie stijlen waarmee we aan de slag kunnen gaan.
Heb je je favoriet gevonden? We gidsen je graag doorheen alle stylingmogelijkheden.020 A1101 HDR
Landelijk
met Florence

In FLORENCE vind je vooral zachte, warme tinten die de rust en het cachet van het platteland uitstralen. Helemaal passend in het plaatje van een cottagewoning of sterk contrasterend met de strakke architectuur van een modern appartementsgebouw? Het kan allebei, met evenveel stijl en klasse.

Download moodboard
InteriorsbyKarolien_Interieurstijl_Mila
Modern
met Mila

Het stadsgevoel komt helemaal tot leven met MILA. We combineren zwart en wit met een fellere trendkleur en trekken zo de bruisende drukte van de stad naar binnen in de gezellige sfeer van jouw thuis.

Download moodboard
Interiors by Karolien - Scandinavisch - Leonor
Scandinavisch
met Leonor

Van een succesvolle hype naar een vaste waarde in de interieurwereld: de Scandinavische stijl is here to stay. Het rustige kleurenpalet van wit, hout en pastel zet onder de vorm van LEONOR de zee van licht en ruimte in je kamers kracht bij, met het designmeubilair van HAY als strakke basis.

Download moodboard

Je interieur staat klaar, nu Emma nog!

Plan jouw gratis intakegesprek en ga aan de slag met onze interieurarchitecten voor jouw interieur op maat!

Gratis intakegesprek

Deze website gebruikt cookies. Maak je er gebruik van, dan ga je akkoord met de verwerking van jouw gegevens zoals omschreven in onze privacy policy.

Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken.

Update mijn browser nu!