Stijlvolle en praktische interieurs,
signed by Karolien

Vraag offerte aan terug naar boven

Met onze praktische oplossingen en
oog voor detail
liggen jouw interieurdromen binnen handbereik.

About Karolien
About landscape

Helemaal thuis in de wereld van bouwen en wonen, focust Karolien Lafaut met de interieurtak van haar bedrijf op haar passie voor esthetiek en 100% ontzorging. Interiors by Karolien is een betaalbaar maatconcept voor al wie bouwt of verbouwt en een stijlvolle stek wenst, maar daar het oog of de tijd niet voor heeft.

Samen met interieurspecialistes Lien en Michelle verzorgt Karolien de inrichting van je woning of tweede verblijf, volledig volgens jouw smaak en tot in het kleinste detail. Geen keuzestress over meubilair of materialen noch werk stoppen in klusjes die je niet graag doet: Interiors by Karolien adviseert je waar nodig en freestylet met jouw voorkeurstijl voor een volledig afgewerkt interieur op maat waar jij elke dag opnieuw blij van wordt.

Contacteer ons

Van ontwerp tot verhuis,
wij zorgen ervoor

Jezelf omringen met dingen waar je blij van wordt: da’s het mooie aan interieurstyling. Wij dompelen jouw woning-to-be graag onder in een smaakvol, persoonlijk jasje zodat jij zonder zorgen kan verhuizen en meteen met volle teugen van je nieuwe thuis kan genieten.

Je interieur staat klaar, nu Emma nog!

Plan jouw gratis intakegesprek en ga aan de slag met onze interieurarchitecten voor jouw interieur op maat!

Gratis intakegesprek

Deze website gebruikt cookies. Maak je er gebruik van, dan ga je akkoord met de verwerking van jouw gegevens zoals omschreven in onze privacy policy.

Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken.

Update mijn browser nu!