Stijlvolle en praktische interieurs,
signed by Karolien

Vraag offerte aan terug naar boven

Met onze praktische oplossingen en
oog voor detail
liggen jouw interieurdromen binnen handbereik.

Hires Karolien Lafaut2021 WAL2872
About landscape

Helemaal thuis in de wereld van bouwen en wonen, focust Karolien Lafaut met de interieurtak van haar bedrijf op haar passie voor esthetiek en 100% ontzorging. Interiors by Karolien is een concept op maat voor al wie bouwt of verbouwt en een stijlvolle stek wenst, maar daar het oog of de tijd niet voor heeft.

Interieurarchitectes Lien en Michelle verzorgen de volledige indeling en inrichting van je woning of tweede verblijf, volledig volgens jouw smaak en tot in het kleinste detail. Geen keuzestress over meubilair of materialen noch werk stoppen in klusjes die je niet graag doet: Interiors by Karolien adviseert je waar nodig en freestylet met jouw voorkeurstijl voor een volledig afgewerkt interieur op maat waar jij elke dag opnieuw blij van wordt.

Contacteer ons

Van ontwerp tot verhuis,
wij zorgen ervoor

Wij dompelen jouw woning-to-be graag onder in een smaakvol, persoonlijk jasje zodat jij zonder zorgen kan verhuizen en meteen met volle teugen van je nieuwe thuis kan genieten.

Deze website gebruikt cookies. Maak je er gebruik van, dan ga je akkoord met de verwerking van jouw gegevens zoals omschreven in onze privacy policy.

Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken.

Update mijn browser nu!