Voor en na:
renovatie van een rijwoning in Kortrijk

02.11.2022
Vraag offerte aan terug naar boven

We mochten onlangs onze creativiteit loslaten op een verouderd rijhuis in Kortrijk. De woning kon wel wat liefde gebruiken en daar zorgen wij natuurlijk graag voor. Met wat structurele ingrepen en een vleugje Interiors magic maakten we er een fris, verkoopsklaar plaatje van. Kijk mee naar het resultaat van de renovatie!

Image001
Image002
Image010

Let there be light

Door enkele muren weg te halen, trokken we de benedenverdieping volledig open. De keuken, eet- en leefruimte vloeien nu mooi in elkaar over en een centrale lichtkoepel laat een zee aan natuurlijk licht binnen. Een groot contrast met de voorheen donkere en benauwde ruimtes!

Image009
Image013
Image014

Alle muren kregen een likje witte verf terwijl parket een warme touch aan het interieur geeft. Dat gevoel moedigen we ook aan met de aankleding, waarbij aardetinten in combinatie met zwart en stalen structuren de boventoon voeren. Het zwarte accent komt terug in de keuze voor aluminium raam- en deurprofielen die vanbinnen wit en vanbuiten zwart zijn.

Image020
Met een stalen draaitrap creëerden we een coole eyecatcher én extra ruimte in de hal.
Michelle Lambrecht, interieurarchitecte
Image022
Image012
Image018
Image023
Interiors WAL6528

Jouw nieuwe woning omtoveren tot een gezellige thuis?

We luisteren graag naar jouw wensen en gaan aan de slag met je stijl- en budgetvoorkeuren om van jouw nieuwe huis je thuis te maken. Neem gerust contact op voor een kennismaking met onze interieurarchitecten.

Je interieur staat klaar, nu Emma nog!

Plan jouw gratis intakegesprek en ga aan de slag met onze interieurarchitecten voor jouw interieur op maat!

Gratis intakegesprek

Deze website gebruikt cookies. Maak je er gebruik van, dan ga je akkoord met de verwerking van jouw gegevens zoals omschreven in onze privacy policy.

Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken.

Update mijn browser nu!