Christmas chic:
een minimalistische maar sfeervolle kersttafel

08.12.2022
Vraag offerte aan terug naar boven

Kijk jij er ook elke kerst naar uit om je nieuwe tafelsetting te showen? Of vind je het net een lastige opgave om telkens weer creatief uit de hoek te komen? In dat geval inspireren we je graag met enkele richtlijnen voor een altijd geslaagde én verrassende kersttafel!

Shutterstock 1482233999

Go for gold

Kies voor een chic kleuraccent zoals goud om het feestgevoel aan te moedigen. Trek het door tot in de details, zoals je bestek, kandelaars en servietten. De truc is om de rest van je aankleding sober te houden zodat de kleur mooi tot z'n recht komt. Zo combineert goud mooi met een donkergroene of friswitte basis.

Shutterstock 1706611249

Touch of nature

Kerst, dat is de geur van dennenbomen en verse sneeuw. De beste inspiratie voor de aankleding van je feesttafel vind je dan ook buitenshuis. Trek de natuur in en verzamel enkele sparrentakjes of dennenappels als decoratie. Duurzaam en lekker budgetvriendelijk!

Uliana kopanytsia Mf Rr7 Nh C Wyw unsplash 1

Make it personal

Wat je gasten ook zeker zullen appreciëren is een persoonlijke toevoeging: iets wat jouw kersttafel uniek maakt. Dat kan iets heel eenvoudig zijn, zoals een krijtbord met het menu van de avond, een handgeschreven naamkaartje of een origineel gevouwde serviette.

Tip: Pinterest in een schat aan ideeën als het op dergelijke 'Christmas DIYs' aankomt!

Shutterstock 1706611255

Think outside the box

Tuurlijk is een traditionele setting leuk, maar heb je niet liever een memorabele kersttafel als je er toch zoveel moeite in stop? Thought so! Denk daarom eens weg van de manier waarop je normaal zou decoreren.

Vervang een klassieke placemat door een boomstronk, versier de stoelen van je gasten in plaats van hun 'dining space' vol te proppen of hang een kerstslinger boven de tafel in plaats van die er centraal op te leggen.

Interiors WAL6528

Een nieuw interieur onder de kerstboom?

Staat een modern interieur bovenaan jouw wishlist voor 2023? Wij gaan graag voor je aan de slag! Tijdens een kennismakingsgesprek toetsen we je persoonlijke stijl en budgetwensen af om een plan op maat uit te werken. Neem gerust contact op.

Je interieur staat klaar, nu Emma nog!

Plan jouw gratis intakegesprek en ga aan de slag met onze interieurarchitecten voor jouw interieur op maat!

Gratis intakegesprek

Deze website gebruikt cookies. Maak je er gebruik van, dan ga je akkoord met de verwerking van jouw gegevens zoals omschreven in onze privacy policy.

Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken.

Update mijn browser nu!