Stylingtips:
je ramen decoreren doe je zo

23.06.2022
Vraag offerte aan terug naar boven

Met raamdecoratie zet je de puntjes op de i van je interieur. De juiste match van materialen is essentieel om een woonstijl volledig tot z’n recht te laten komen. Bijkomend speelt bescherming tegen licht, koude en inkijk ongetwijfeld mee in je beslissing. We zetten je graag op weg met een overzicht van de verschillende soorten raambekleding die vandaag helemaal trending zijn.

Interiors by Karolien - Realisaties - A splash of ochre - Header

Elegant transparant

Transparante gordijnen beschermen tegen inkijk en zorgen voor een sfeervolle aankleding van je ramen zonder te zwaar te ogen. De stof laat immers nog voldoende licht door, wat ze ideaal maakt voor je keuken of woonkamer.

TIP:


Geef je gordijnen extra stevigheid door er onderaan een lederen band aan te zetten. Zo blijven ze mooi hangen wanneer je hond, kat of kids een toertje door huis en tuin doen en geef je ze ineens een persoonlijke touch.

020 A1068 bewerkt

Markant accent

Met een accentmuur in een verrassende verftint of een opvallend behangpapiertje til je een kamer in 1, 2, 3 van één uit zoveel naar origineel. Maar wist je dat je dat effect net zo goed verkrijgt met een goed gekozen gordijnstof? Een contrasterende bloemenprint of glanzende fluwelen afwerking will do just the trick.

Image 078
Mix en match gordijnen binnen hetzelfde kleurenpalet. Zo krijg je een karaktervol geheel.
Lien De Loof, interieurarchitecte
Image 077
Interiors by Karolien - Realisaties - Minimal industrial 5

Jaloezieën om jaloers op te zijn

Met jaloezieën vink je heel wat functionele eisen van je lijstje af. Ze zijn zonwerend, isolerend en beschermen tegen inkijk. Maar hun grootste troef zit ‘m in de perfecte dosering van het invallende licht. Ga voor natuurlijk hout, fris wit of maak een statement met zwart: de perfecte keuze voor wie fan is van de industrial trend.

TIP:


Dacht je al eens aan de combinatie van lamellen met gordijnen? Zo bepaal je nauwkeurig de lichtinval en geef je tegelijk dat tikkeltje warmte aan de ruimte. Bovendien hebben ze samen een dubbele isolerende werking!

Interiors WAL6547

Wist je dat raamdecoratie, net als schilderwerken en verlichting, standaard in onze stijlpakketten inbegrepen is?

Contacteer ons voor meer info en een vrijblijvende babbel over jouw interieur.

Je interieur staat klaar, nu Emma nog!

Plan jouw gratis intakegesprek en ga aan de slag met onze interieurarchitecten voor jouw interieur op maat!

Gratis intakegesprek

Deze website gebruikt cookies. Maak je er gebruik van, dan ga je akkoord met de verwerking van jouw gegevens zoals omschreven in onze privacy policy.

Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken.

Update mijn browser nu!