Inspiratie sprokkelen tijdens
de septembereditie van Maison&Object

30.09.2022
Vraag offerte aan terug naar boven

Ons team ging een verse dosis inspiratie sprokkelen op de septembereditie van Maison&Objet in Parijs. Meer dan 2.000 internationale interieurmerken etaleerden er tien dagen lang de laatste trends en hebbedingen op het vlak van deco, design en lifestyle. Onze favorieten? Kijk even mee!

IMG 0400

Southern touch

De uitbundige aanwezigheid van zuiderse decoratie-ideeën beamen dat een vleugje vakantie in huis populair blijft. We spotten heel wat leuke Afrikaanse muurkunst en Marokkaans geïnspireerde (wand)tapijten, maar ook in kussens en verlichting kwam de ethnische vibe meermaals terug.

Maison Objet september 2022 5 jpg
IMG 0399
IMG 0529
IMG 0527

Ook natuurlijke materialen zijn duidelijk nog een hit wat interieurstyling betreft. Objecten en meubilair in hout, riet en rotan – liefst in combinatie met een knap staaltje vlechtwerk – brengen instant warmte en gezelligheid in een ruimte. Dat geeft een verrassend effect in strakke interieurs!

Maison Objet september 2022 2 jpg
De rotantrend is duidelijk nog niet uitgedoofd: je spot het materiaal zowel in meubilair als in tal van deco-items.
Michelle Lambrecht, interieurarchitecte
Maison Objet september 2022
IMG 0489

Minimalistic chic

Ten slotte wisten iets meer toned-down interieurs ons te bekoren met cool Scandinavisch design en minimalistische accessoires, zoals strakke lampen en prints met abstracte reliëfvormen.

IMG 0411
IMG 0405
Interiors WAL6585

De laatste interieurtrends bij jou thuis?

Vertel ons alles over jouw interieurstijl en wij werken graag een ontwerp op maat van je wensen en budget uit! Get in touch voor een vrijblijvende babbel.

Je interieur staat klaar, nu Emma nog!

Plan jouw gratis intakegesprek en ga aan de slag met onze interieurarchitecten voor jouw interieur op maat!

Gratis intakegesprek

Deze website gebruikt cookies. Maak je er gebruik van, dan ga je akkoord met de verwerking van jouw gegevens zoals omschreven in onze privacy policy.

Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken.

Update mijn browser nu!