Neem een kijkje in het nieuwe kantoor
van Karolien Lafaut

17.01.2022
Vraag offerte aan terug naar boven

Deze zomer verhuisden we met het voltallige Karolien Lafaut-team naar een nieuw kantoor in Tielt. Onze interieurarchitecten wikten en wogen elk aspect van het interieur zorgvuldig af om tot een totaalplaatje te komen dat Karoliens visie als projectontwikkelaar 100% weerspiegelt: professioneel met een warme, persoonlijke touch. Neem een kijkje binnen!


Black and gold als rode raad

Het onthaal zet meteen de toon van het volledige kantoor: de rode draad is stijlvol zwart met a golden touch. De gouden K breekt de zwarte wand die de weg leidt naar de burelen enerzijds en naar de bar en vergaderzalen anderzijds.

Interiors by Karolien Blogpost Nieuw kantoor Karolien Lafaut 1

Vergaderen in stijl

In de vergaderzaal kunnen we aan klanten met zicht op de bar en haard uitleg geven over onze projecten op groot scherm. Doorgaans is een scherm een storend element in het interieur, hier is het op subtiele wijze ingewerkt in de zwarte wand die naadloos doorgaat naar de bar. Om nog meer connectie met de bar te krijgen, kunnen we de schuifdeur met zwart, metalen frame volledig openschuiven en brengen we zo extra sfeer in de vergaderzaal.

De trendy kuipstoeltjes met woleffect aan de zwarte tafel met gouden rand brengen zachtheid in de strakke ruimte. Door de verschillende motieven in de stoelen krijgt de vergaderzaal een speelse touch.

Interiors by Karolien Blogpost Nieuw kantoor Karolien Lafaut 3
Interiors by Karolien Blogpost Nieuw kantoor Karolien Lafaut 2

Let's get to work!

Er wordt hier - hard ;-) - gewerkt dus ook de burelen kregen bijzondere aandacht voor een maximaal werkcomfort: aangename bewegingsruimte rond de burelen, plaats om plannen open te leggen, voldoende bergruimte voor dossiers, veel daglicht en een huiselijke sfeer staan hier centraal.

Zowel in de aparte als in de landschapskantoren trekken we opnieuw de zwarte draad door: de tafels, maatkasten en bureaustoelen baden in het zwart, een strakke lijn die doorbroken wordt door de parketvloer en stoffen gordijnen.

Interiors by Karolien - Blogpost - Nieuw kantoor Karolien Lafaut 4
Interiors by Karolien - Blogpost - Nieuw kantoor Karolien Lafaut 5
Het interieur van ons kantoor bewijst dat strak en warm perfect hand in hand kunnen gaan.
Karolien Lafaut
Karolien Lafaut kantoor Tielt foto Stijn Vereeken 49
Interiors by Karolien Blogpost Nieuw kantoor Karolien Lafaut 7

Eyecatcher in het kleinste kamertje

Om de inspirerende totaalbeleving tot in het kleinste kamertje door te trekken, zorgen we ook daar voor een eyecatcher met de vrijstaande wastafel en designkraan.

Get in the mood aan de stalenwand

Interieurkeuzes maken was nog nooit zo inspirerend: de stalenwand fungeert als een etalage van verschillende moodboards, waarmee onze interieurarchitecten aan de slag gaan om interieurs op maat te creëren.

Karolien Lafaut kantoor Tielt foto Stijn Vereeken 6
Interiors by Karolien Blogpost Nieuw kantoor Karolien Lafaut 9

Afterwork in de bar

Het kloppende hart van het kantoor: in de bar lieten we ons volledig gaan in onze passie voor interieur. Van de open haard met het patchworktapijt dat magnifiek contrasteert met het visgraatparket, tot het barmeubel dat volledig in zwarte natuursteen is afgewerkt: de look and feel verklapt niet alleen onze persoonlijke interieurvoorkeuren maar toont ook hoe je aan een überstrak interieur een warme touch geeft.

Ook hier zie je opnieuw de winning combination van zwart- en goudtinten, subtiel in de verf gezet door de indirecte verlichting.

Interiors by Karolien Blogpost Nieuw kantoor Karolien Lafaut 10
Interiors by Karolien Blogpost Nieuw kantoor Karolien Lafaut 11
Interiors by Karolien Blogpost Nieuw kantoor Karolien Lafaut 12

Geïnspireerd?

Spring gerust eens binnen of maak een afspraak met Michelle of Lien om jouw interieur vorm te geven.

Gratis intakegesprek

Je interieur staat klaar, nu Emma nog!

Plan jouw gratis intakegesprek en ga aan de slag met onze interieurarchitecten voor jouw interieur op maat!

Gratis intakegesprek

Deze website gebruikt cookies. Maak je er gebruik van, dan ga je akkoord met de verwerking van jouw gegevens zoals omschreven in onze privacy policy.

Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken.

Update mijn browser nu!